Google
  Web www.spinics.net

Re: xf86-input-vmmouse does not work expected

[Date Prev][Date Next][Thread Prev][Thread Next][Date Index][Thread Index]


Commenting out the "evdev pointer catchall" section in 10-evdev.conf
fix the problem for me. Maybe I should start reading more about these
X mechanisms in case other bad things may rising up.

On 19 April 2012 02:09, Yousong Zhou <yszhou4tech@xxxxxxxxx> wrote:
> Hi. I have the driver installed on a fresh ArchLinux within VMware. It
> looks like the position of the mouse pointer is not scaled properly. I
> have tried to read the source code and doing some debugging. Below are
> some observations.
>
> 1. It seems that the VMMouseReadInput function never gets called.
> 2. The vmmouse driver does get loaded as can be seen from the log file
> Xorg.0.log.
> 3. When I found there is a catch-call configuration 10-evdev.conf, I
> uninstalled the vmmouse driver, and the mouse works but the problem is
> just the same.
>
> Packages' versions:
> xorg-server 1.12.1-1
> xf86-input-vmmouse 12.8.0-1
>
> AFAIK, all other packages in the system are up to date. Any idea to fix this?
_______________________________________________
xorg@xxxxxxxxxxx: X.Org support
Archives: http://lists.freedesktop.org/archives/xorg
Info: http://lists.x.org/mailman/listinfo/xorg
Your subscription address: list-xorg@xxxxxxxxxxx


[X Forum]     [Nouveau Driver]     [Devices]     [XFree86]     [XFree86 Newbie]     [Site Home]     [IETF Annouce]     [Security]     [Fontconfig]     [Bugtraq]     [Photo]     [Yosemite]     [MIPS Linux]     [ARM Linux]     [Linux Security]     [Video for Linux]     [Linux RAID]     [Linux Resources]

Powered by Linux