Google
  Web www.spinics.net

Re: A freetype font mystery

[Date Prev][Date Next][Thread Prev][Thread Next][Date Index][Thread Index]


On Tue, 2008-08-19 at 11:39 +0200, Michel Dänzer wrote:> On Tue, 2008-08-19 at 09:51 +0100, Seb James wrote:> > On Tue, 2008-08-19 at 00:10 +0200, Lukas Hejtmanek wrote:> > > On Mon, Aug 18, 2008 at 10:55:44PM +0100, Seb James wrote:> > > > Having moved my dev system to an Xorg pulled from the git repository,> > > > I'm seeing some odd features in the font rendering and I was hoping> > > > someone could suggest what is up.> > > > > > what driver are you using? I saw similar symptoms with intel graphics and> > > framebuffercompression enabled.> > > > I'm using the geode driver.> > I've pushed a change to xserver Git that might fix (or rather avoid)> this problem.
I'm just trying that now. 
I should also have mentioned that the Geode driver informed me that1NT10 support is missing (the typo is in the geode driver code's errormessage, it really does mean INT10 support) on my platform, after firsttelling me it couldn't read the system bios. I thought this might besomething to do with the fact that I also have the 2.6.26.2's Geode LXFramebuffer compiled in and enabled; and that it didn't seem to beaffecting the xserver.
Cheers,
Seb


_______________________________________________xorg mailing listxorg@xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx://lists.freedesktop.org/mailman/listinfo/xorg


[X Forum]     [Devices]     [XFree86]     [XFree86 Newbie]     [Site Home]     [IETF Annouce]     [Security]     [Fontconfig]     [Bugtraq]     [Photo]     [Yosemite]     [MIPS Linux]     [ARM Linux]     [Linux Security]     [Video for Linux]     [Linux RAID]     [Linux Resources]

Powered by Linux