[Date Prev][Date Next][Thread Prev][Thread Next][Date Index][Thread Index]
Google
  Web www.spinics.net

Re: 4.3.0 "white is blue" fix?



Upon further trial and error, 3 things seem to be needed in the 
XF86Config file to fix the "white is blue" problem.

1. Driver  "vga"

2. Under the Screen Section, do NOT specify a Default depth

3. Also under the Screen Section, DO include:
SubSection  "Display"
  Depth  4
EndSubSection

-Norm


On Mon, 2 Dec 2002, Norman C. Leet wrote:

> Ah...well...I have found that running "XFree86 -configure" and editing the 
> resulting XF86Config file to change the Driver from "s3" to "vga" seems to 
> get rid of the pesky "white is blue" problem.  It seems to be acceptable 
> for the Netscape web browsing that I do.  
> 
> -Norm
> 
> On Sun, 24 Nov 2002, Norman C. Leet wrote:
> 
> > Wondered if anyone knew whether the upcoming XFree86 4.3.0 Release will 
> > contain a fix for the "white is blue" problem for the s3 driver 
> > (at least it is still a problem with my TRIO64+ video card using 
> > XFree86 release 4.2.0)?
> > 
> > -Norm Leet
> > Linux newbie
> > 
> > 
> 
> 

_______________________________________________

Newbie@XFree86.Org
*** To unsubscribe , or change message options, see:
http://XFree86.Org/mailman/listinfo/newbie

[XFree86]     [Xfree86 Xpert]     [Xorg]     [IETF Annouce]     [Security]     [Bugtraq]     [Photo]     [Yosemite]     [MIPS Linux]     [ARM Linux]     [Picture Sharing]     [Linux Security]     [Linux RAID]     [Linux Resources]

Powered by Linux