Google
  Web www.spinics.net

Re: "CLI has stopped working"

[Date Prev][Date Next][Thread Prev][Thread Next][Date Index][Thread Index]


hi,

Download a decent PHP version from http://windows.php.net and try
again (I have no idea what MS4W is :).

Cheers,

On Thu, Nov 18, 2010 at 5:41 PM, Jeff Dege <jeff.dege@xxxxxxxxxxxx> wrote:
> I'm trying to run a command-line php script, using php.exe version 5.2.6 (This is the version of PHP that is included with MS4W 2.3.1):
>
> F:\ms4w\Apache\cgi-bin>php.exe -v
> PHP 5.2.6 (cli) (built: May  2 2008 18:02:07)
> Copyright (c) 1997-2008 The PHP Group
> Zend Engine v2.2.0, Copyright (c) 1998-2008 Zend Technologies
>
> Running under Windows Server 2007 SP2, I get an error: "CLI has stopped working."
>
> Browsing around, I see reports of this problem as far back as 2007, but nobody seems to have a definitive answer as to why this is happening, or when it was fixed.  Various reports of "fixes" are reported, following by other folks saying it hadn't worked for them.
>
> Does anyone have a clear explanation for what is going on?  Is it a configuration problem?  Or is it a bug that has been fixed?  Or a bug that hasn't yet been fixed?
>
> I'm stumbling around in the dark, and my customer is getting demanding.
>
>



-- 
Pierre

@pierrejoye | http://blog.thepimp.net | http://www.libgd.org

-- 
PHP Windows Mailing List (http://www.php.net/)
To unsubscribe, visit: http://www.php.net/unsub.php




[PHP Home]     [PHP Users]     [PHP Install]     [PHP on Windows]     [Programming PHP]     [Kernel Newbies]     [Rice Cooker]     [Home]     [Yosemite News]     [Yosemite Photos]     [PHP Books]

Powered by Linux