Google
  Web www.spinics.net

Re: Mount -a and bind mounts. Bug?

[Date Prev][Date Next][Thread Prev][Thread Next][Date Index][Thread Index]


On Fri, Dec 09, 2011 at 01:48:37PM +0100, Karel Zak wrote:
> On Fri, Dec 09, 2011 at 12:33:58PM +0000, Andrew Walrond wrote:
> >
> > I'm using v2.20.1.
> 
>  - distro?

A custom job of my own

>  - linked with libmount?

Don't think so.

$ ldd /bin/mount
        linux-vdso.so.1 =>  (0x00007fff093af000)
        libblkid.so.1 => //lib/libblkid.so.1 (0x00007f087b755000)
        libuuid.so.1 => //lib/libuuid.so.1 (0x00007f087b551000)
        libc.so.6 => //lib/libc.so.6 (0x00007f087b1ca000)
        /lib64/ld-linux-x86-64.so.2 => //lib64/ld-linux-x86-64.so.2 (0x00007f087b97b000)

Saw some mention of libmount somewhere when I upgraded and built 2.20.1 but didn't have time to read further.
What's the current recommendation? Should I link against it?

>  - do you have regular mtab or symlink to /proc/mounts

symlink to /proc/mounts


Andrew Walrond
--
To unsubscribe from this list: send the line "unsubscribe util-linux" in
the body of a message to majordomo@xxxxxxxxxxxxxxx
More majordomo info at  http://vger.kernel.org/majordomo-info.html


[Site Home]     [Netdev]     [Ethernet Bridging]     [Linux Wireless]     [Kernel Newbies]     [Memory]     [Security]     [Linux for Hams]     [Netfilter]     [Bugtraq]     [Rubini]     [Photo]     [Yosemite]     [Yosemite News]     [MIPS Linux]     [ARM Linux]     [Linux RAID]     [Linux Admin]     [Samba]     [Video 4 Linux]     [Linux Resources]

Powered by Linux