Re: wbinfo -a works but wbinfo -i doesn't

[Date Prev][Date Next][Thread Prev][Thread Next][Date Index][Thread Index]



Oops, realized an error in my previous post. (What I meant to say is that wbinfo works for everything except returning user info. Here's a fixed version of my problem/question.

We're in the process of upgrading from 3.2.14 to 3.5.4 on RHEL5.2 in an effort to eliminate frequent complete system pauses when winbindd pulls info from the AD2003 servers. The 3.2.14 packages were removed, 3.5.4 installed, and the previous smb.conf file reinstated.

wbinfo -g works, as do -u -t -a -K and -m.
However wbinfo -i doesn't. It returns "Could not get info for user" even though that user shows up in wbinfo -u.
The domain has been joined and kerberos checks out.

Here's what shows up in /var/log/samba/log.winbind:
[2010/08/16 14:55:35.139832,  5] winbindd/winbindd_getpwnam.c:138(winbindd_getpwnam_recv)
  Could not convert sid S-1-5-21-32112357098-1408373137-1283928822-1664: NT_STATUS_NONE_MAPPED
[2010/08/16 14:55:35.139879, 10] winbindd/winbindd.c:655(wb_request_done)
  wb_request_done[26258:GETPWNAM]: NT_STATUS_NONE_MAPPED

It is interesting to note that the SID listed can be correctly converted with wbinfo -S.

I'm looking at nss as the culprit, but nsswitch.conf is identical to all our other working systems. Any ideas?
-- 
To unsubscribe from this list go to the following URL and read the
instructions:  https://lists.samba.org/mailman/options/samba


[Linux]     [Info Cyrus]     [LARTC]     [Bugtraq]     [Netfilter]     [Internet Dating Forums]     [RAID]     [Yosemite News]     [Photography]

Add to Google Powered by Linux