Re: Domain users are loosing there groups after some time.

[Date Prev][Date Next][Thread Prev][Thread Next][Date Index][Thread Index]



Hi Benedikt,

On 03/02/2012 12:39 PM CEST +02:00, Benedikt Schindler wrote:
> Any ideas how that could happen?

We had a similar problem using Samba 3.5.8 and found out that it only
happens for SIDs of domain-local groups (SID_ALIAS type 4). We also
tried with the current Samba (version 3.6.0 at that time), but the issue
was present in that version too.

I reported that bug and the patch that fixes the issue for us here
https://bugzilla.samba.org/show_bug.cgi?id=8523

Regards,
Micha
diff --git a/source3/winbindd/winbindd_ads.c b/source3/winbindd/winbindd_ads.c
index b0ca9b8..904d017 100644
--- a/source3/winbindd/winbindd_ads.c
+++ b/source3/winbindd/winbindd_ads.c
@@ -820,12 +820,6 @@ static NTSTATUS lookup_usergroups(struct winbindd_domain *domain,
 	DEBUG(3,("ads: lookup_usergroups\n"));
 	*p_num_groups = 0;
 
-	status = lookup_usergroups_cached(domain, mem_ctx, sid, 
-					  p_num_groups, user_sids);
-	if (NT_STATUS_IS_OK(status)) {
-		return NT_STATUS_OK;
-	}
-
 	if ( !winbindd_can_contact_domain( domain ) ) {
 		DEBUG(10,("lookup_usergroups: No incoming trust for domain %s\n",
 			  domain->name));
-- 
To unsubscribe from this list go to the following URL and read the
instructions:  https://lists.samba.org/mailman/options/samba

[Linux]     [Info Cyrus]     [LARTC]     [Bugtraq]     [Netfilter]     [Internet Dating Forums]     [RAID]     [Yosemite News]     [Photography]

Add to Google Powered by Linux