[Date Prev][Date Next][Thread Prev][Thread Next][Date Index][Thread Index]
Google
  Web www.spinics.net

RE: ThinkBlue/64 7.1a (64 Bit)



Do you have a link the documentation on the OCO patches?

Thanks

> I've seen this error before.  I usually get it after I install
> the RPMs but mess up the IBM OCO patches.  At boot time you'll
> see a message about, unable to find lcs load module.  Make
> sure you have the IBM patches loaded correctly.  I know on
> RedHat you need to delete an older modules.dep.
>
> Regards,
> Domingo Cardenas
>
> -----Original Message-----
> From: Distribution Lists [mailto:dist-lists@e-securenetworks.net]
> Sent: Monday, March 03, 2003 8:43 AM
> To: redhat-s390-list@redhat.com
> Subject:  ThinkBlue/64 7.1a (64 Bit)
>
>
> We've installed ThinkBlue/64 7.1a (64 Bit)with success, however we have
> a problem  with deteching ETH0 from the OSA adapter. When booting from
> the install CD we had no problems, and configured the lcs module with
> the address of ETH0 and it worked. We IPLed after installing the RPM's
> but when the system came up it complained that "no lcs capable adapters
> were found", even though the right addresses we used in
> /etc/chandev.conf
>
> Any ideas ?
>
> Regards
>
>
>
>
> _______________________________________________
> Redhat-s390-list mailing list
> Redhat-s390-list@redhat.com
> https://listman.redhat.com/mailman/listinfo/redhat-s390-list




_______________________________________________
Redhat-s390-list mailing list
Redhat-s390-list@redhat.com
https://listman.redhat.com/mailman/listinfo/redhat-s390-list

[Home]     [LKML]     [Red Hat Install]     [Red Hat Watch]     [Red Hat Development]     [Linux s390]     [Gimp]     [Yosemite News]

Powered by Linux