[Date Prev][Date Next][Thread Prev][Thread Next][Date Index][Thread Index]
Google
  Web www.spinics.net

RE: rpmbuild fails on a different machine with - wrong owner/group mark:users



hello,

in case it helped, i wanted to post the output from rpmbuild on gecko2 (where everything works).

mark@gecko2 rpm> rpmbuild -ba --clean ./SPECS/maximus-2.0.0.spec
Executing(%prep): /bin/sh -e /var/tmp/rpm-tmp.36593
+ umask 022
+ cd /home/mark/rpm/BUILD
+ exit 0
Executing(%build): /bin/sh -e /var/tmp/rpm-tmp.36593
+ umask 022
+ cd /home/mark/rpm/BUILD
+ exit 0
Executing(%install): /bin/sh -e /var/tmp/rpm-tmp.36593
+ umask 022
+ cd /home/mark/rpm/BUILD
+ test -x /usr/sbin/Check -a 1000 = 0 -o -x /usr/sbin/Check -a '!' -z ''
+ /usr/lib/rpm/brp-compress
+ /usr/lib/rpm/brp-symlink
Processing files: maximus-2.0.0-1
Finding  Provides: /usr/lib/rpm/find-provides maximus
Finding  Requires: /usr/lib/rpm/find-requires maximus
Finding  Supplements: /usr/lib/rpm/find-supplements maximus
Requires(interp): /bin/sh
Requires(rpmlib): rpmlib(PayloadFilesHavePrefix) <= 4.0-1 rpmlib(CompressedFileNames) <= 3.0.4-1
Requires(post): /bin/sh
Checking for unpackaged file(s): /usr/lib/rpm/check-files %{buildroot}
Wrote: /home/mark/rpm/SRPMS/maximus-2.0.0-1.src.rpm
Wrote: /home/mark/rpm/RPMS/i586/maximus-2.0.0-1.i586.rpm
Executing(%clean): /bin/sh -e /var/tmp/rpm-tmp.36593
+ umask 022
+ cd /home/mark/rpm/BUILD
+ exit 0
Executing(--clean): /bin/sh -e /var/tmp/rpm-tmp.36593
+ umask 022
+ cd /home/mark/rpm/BUILD
+ exit 0


mark@gecko2 rpm> find
.
./RPMS
./RPMS/i386
./RPMS/i586
./RPMS/i586/maximus-2.0.0-1.i586.rpm
./BUILD
./SPECS
./SPECS/maximus-2.0.0.spec
./SRPMS
./SRPMS/maximus-2.0.0-1.src.rpm
./SOURCES


_______________________________________________
Rpm-list mailing list
Rpm-list@xxxxxxxxxxxxx
http://lists.rpm.org/mailman/listinfo/rpm-list

[Linux Kernel]     [Red Hat Install]     [PAM]     [Red Hat Watch List]     [Red Hat Development]     [Red Hat]     [Gimp]     [Yosemite News]     [IETF Discussion]