[Date Prev][Date Next][Thread Prev][Thread Next][Date Index][Thread Index]
Google
  Web www.spinics.net

Re: Re: make: ./libtool: Command not found




gregory.machin@xxxxxxxxx wrote on 07/13/2010 07:01:59 PM:

>
> Sorry to say it didn't work .. also tried /usr/bin/libtool all with
> the same results
>
> checking libjpeg version number... 62
> creating ./config.status
> creating Makefile
> creating jconfig.h
> + make prefix=/var/tmp/libjpeg-root/usr exec_prefix=/var/tmp/
> libjpeg-root/usr bindir=/var/tmp/libjpeg-root/usr/bin sbindir=/var/
> tmp/libjpeg-root/usr/sbin sysconfdir=/var/tmp/libjpeg-root/etc
> datadir=/var/tmp/libjpeg-root/usr/share includedir=/var/tmp/libjpeg-
> root/usr/include libdir=/var/tmp/libjpeg-root/usr/lib libexecdir=/
> var/tmp/libjpeg-root/usr/libexec localstatedir=/var/tmp/libjpeg-
> root/var sharedstatedir=/var/tmp/libjpeg-root/usr/com mandir=/var/
> tmp/libjpeg-root/usr/share/man infodir=/var/tmp/libjpeg-root/usr/
> share/info install
> ./libtool --mode=compile gcc -O2 -g -m32 -march=i586 -fasynchronous-
> unwind-tables -I. -c ./cjpeg.c
> make: ./libtool: Command not found
> make: *** [cjpeg.lo] Error 127
> error: Bad exit status from /var/tmp/rpm-tmp.2121 (%prep)
>
>
> RPM build errors:
> Bad exit status from /var/tmp/rpm-tmp.2121 (%prep)
>
>

Whats wrong seems obvious to me, and I could be wrong, but I can't tell how
to fix it.  It can't find libtool in the "chrooted" build environment.

Which upstream location did you get the spec from?  Fedora's seems to have
the same build/install setup as what you showed, but is on version 6b-46
now.  I just pulled it down and rebuilt it with no problems.  Maybe give
that a shot?

-greg

_______________________________________________
Rpm-list mailing list
Rpm-list@xxxxxxxxxxxxx
http://lists.rpm.org/mailman/listinfo/rpm-list


[Linux Kernel]     [Red Hat Install]     [PAM]     [Red Hat Watch List]     [Red Hat Development]     [Red Hat]     [Gimp]     [Yosemite News]     [IETF Discussion]