[Date Prev][Date Next][Thread Prev][Thread Next][Date Index][Thread Index]
Google
  Web www.spinics.net

Re: RedHat 9 & Radeon 9000



On Thu, 11 Sep 2003, Nathanael Noblet wrote:

>Date: Thu, 11 Sep 2003 12:43:32 -0600
>From: Nathanael Noblet <nathanael@xxxxxxx>
>To: xfree86-list@xxxxxxxxxx
>Reply-To: xfree86-list@xxxxxxxxxx
>Content-Type: text/plain; charset=US-ASCII; format=flowed
>Subject: RedHat 9 & Radeon 9000
>
>Hello,
>	I posted awhile back about coming back from holidays and being unable 
>to start X again. I have an ATI Radeon 9000. I removed the card and 
>replaced it with a Matrox G400, it reconfigured itself as per usual, 
>and X worked. Then I placed the Radeon card into a machine running RH 
>Beta (Severn). It found the card and configured it and X worked there 
>as well. It has been a few weeks and I thought, time to change it back 
>to the radeon card. I have and it can't get the Xserver to start to 
>reconfigure it. It finds the card properly and all that, but even for 
>setup it fails with the same messages as it did before.
>
>(WW) RADEON: No matching Device section for instance (BusID PCI:1:0:1) 
>found
>(EE) RADEON(0): No monitor detected!!!
>(EE) Screen(s) found, but none have a usuable configuration.

You can't just swap video cards and use the configuration from a 
Matrox card on a Radeon for example.

If you switch video hardware, you will have to reconfigure X 
before you use it.  Run:

redhat-config-xfree86 --reconfig

Then things should work.


-- 
Mike A. Harris


_______________________________________________
xfree86-list mailing list
xfree86-list@xxxxxxxxxx
https://www.redhat.com/mailman/listinfo/xfree86-list
IRC: #xfree86 on irc.redhat.com

[Home]     [Red Hat General]     [Red Hat Watch List]     [Red Hat Development]     [Kernel List]     [Hot Springs]     [Yosemite News]

Powered by Linux