Re: php upload does not work proper, ["tmp_name"] and other are missing in $_FILES

[Date Prev][Date Next][Thread Prev][Thread Next][Date Index][Thread Index]


2012/3/20 Meike Stone <meike.stone@xxxxxxxxxxxxxx>:
>>
>> First of all, check your apache log files for any hints. There's
>> probably a warning/error in there that explains why.
>
> I switched to "LogLevel debug" but in error_log is nothing found,
> the access_log showes only:
> 192.168.1.89 - - [20/Mar/2012:16:43:53 +0100] "POST /i3.php HTTP/1.1"
> 200 539 "http://172.16.1.170/i3.php"; "Mozilla/5.0 (Windows NT 5.1;
> WOW64; rv:11.0) Gecko/20100101 Firefox/11.0"
>
>> If not, check your php.ini settings, there are a few settings that can
>> affect uploads (see [1]).
>>
>> [1] http://nl3.php.net/manual/en/ini.core.php#ini.sect.file-uploads
>
> Yes, I know this settings and checked this and disabled suhosin too.
> Nothing helped.
> I did this before "stracing" ...
>
>
> Thanks Meike

I investigated a little bit more and found, that if I only swapped the
Apache php module (moved away the original
/usr/lib64/apache2/mod_php5.so and placed one from 5.2.14)
from php 5.2.14, all works, same configuration! So it should not a
problem of the configuration.

But what is the reason, that the module not work properly?
Which next step can I do?

Thanks Meike

-- 
PHP General Mailing List (http://www.php.net/)
To unsubscribe, visit: http://www.php.net/unsub.php



[PHP Home]     [Apache Users]     [PHP on Windows]     [Kernel Newbies]     [PHP Install]     [PHP Classes]     [Pear]     [Postgresql]     [Postgresql PHP]     [PHP on Windows]     [Find Someone]     [PHP Database Programming]     [PHP SOAP]

  Powered by Linux