Re: [Patch] hwmon: (max6639) Set Pulse per revolution loop for both channels

[Date Prev][Date Next][Thread Prev][Thread Next][Date Index][Thread Index]


On Thu, Feb 16, 2012 at 04:29:22PM -0500, Jean Delvare wrote:
> On Mon, 13 Feb 2012 00:56:00 -0500, Chris wrote:
> > Removed initialization to leave bios or hardware defaults alone.
> 
> Err, this is going too far. The original author of the code obviously
> needed the driver to initialize the chip, otherwise he wouldn't have
> defined a platform data for this purpose. Killing the initialization
> function altogether makes no sense. All I said was that it seemed
> curious to do it all _by default_.
> 
> Anyway, this is really a secondary issue at this point. The main
> problems is the two functional bugs we spotted in the driver. We should
> fix them first, and then we can discuss the rest if there is an
> interest. I'm not using this driver and I don't know who is in
> practice, so I don't care that much.
> 
> Please resubmit a (-p1) patch fixing the issue your originally spotted
> instead.
> 
We really need input from Roland on the initialization problem.
Might make sense to kwwp him copied on this exchange.

Guenter

_______________________________________________
lm-sensors mailing list
lm-sensors@xxxxxxxxxxxxxx
http://lists.lm-sensors.org/mailman/listinfo/lm-sensors


[Video for Linux]     [Mplayer Users]     [Linux USB Devel]     [Linux Audio Users]     [Photos]     [Yosemite Photos]     [Free Singles Community]     [Linux Kernel]     [Linux SCSI]     [XFree86]     [Yosemite Backpacking]

Add to Google Powered by Linux