[Bug 43359] LVM volumes not detected

[Date Prev][Date Next][Thread Prev][Thread Next][Date Index][Thread Index]



https://bugzilla.kernel.org/show_bug.cgi?id=43359


Bryn M. Reeves <bmr@xxxxxxxxxx> changed:

           What    |Removed                     |Added
----------------------------------------------------------------------------
                 CC|                            |bmr@xxxxxxxxxx




--- Comment #7 from Bryn M. Reeves <bmr@xxxxxxxxxx>  2012-06-14 17:01:48 ---
CentOS 6 dracut doesn't support 3.x kernels (probably easy to persuade it to
but not sure that they'd want a bug on that).

I talked to Muthu off-list and his problem turned out to be with a local blkid
build that was breaking dracut's LVM module check script.

-- 
Configure bugmail: https://bugzilla.kernel.org/userprefs.cgi?tab=email
------- You are receiving this mail because: -------
You are the assignee for the bug.
--
To unsubscribe from this list: send the line "unsubscribe linux-scsi" in
the body of a message to majordomo@xxxxxxxxxxxxxxx
More majordomo info at  http://vger.kernel.org/majordomo-info.html


[Index of Archives]     [SCSI Target Devel]     [Linux SCSI Target Infrastructure]     [Kernel Newbies]     [Share Photos]     [IDE]     [Security]     [Git]     [Netfilter]     [Bugtraq]     [Photos]     [Yosemite]     [Yosemite News]     [MIPS Linux]     [ARM Linux]     [Linux Security]     [Linux RAID]     [Linux ATA RAID]     [Linux IIO]     [Samba]     [Video 4 Linux]     [Device Mapper]

  Powered by Linux