Re: stuck in megaraid_sas.c megasas_adp_reset_gen2

[Date Prev][Date Next][Thread Prev][Thread Next][Date Index][Thread Index]



On Thu Apr 12, 2012, Thomas Fjellstrom wrote:
> On Thu Apr 12, 2012, adam radford wrote:
> > On Wed, Apr 11, 2012 at 2:44 PM, Thomas Fjellstrom <thomas@xxxxxxxxxxxxx>
> 
> wrote:
> > > megasas: [55] waiting for 1 commands to complete
> > > ....
> > > megasas: [175] waiting for 1 commands to complete
> > 
> > You still aren't getting interrupts from the card.  Can you re-try
> > with megaraid_sas module parameter msix_disable ?
> > If that doesn't work, contact LSI support and tell them which
> > motherboard, any PCIe bridges, risers, etc you have.
> 
> No luck darn it. with either card.

I've been talking to LSI support for the past few days. So far they are 
unwilling to support my current use case, or fix their INT19 firmware bug (which 
they have acknowledged).

I just hope there aren't any more serious bugs like this in their firmware. 
It's looking pretty scary. If they let this bug live for years, imagine what 
other bugs might lurk. I may have to avoid LSI completely in the future, even 
on real server systems.

> > -Adam


-- 
Thomas Fjellstrom
thomas@xxxxxxxxxxxxx
--
To unsubscribe from this list: send the line "unsubscribe linux-scsi" in
the body of a message to majordomo@xxxxxxxxxxxxxxx
More majordomo info at  http://vger.kernel.org/majordomo-info.html


[Index of Archives]     [SCSI Target Devel]     [Linux SCSI Target Infrastructure]     [Kernel Newbies]     [Share Photos]     [IDE]     [Security]     [Git]     [Netfilter]     [Bugtraq]     [Photos]     [Yosemite]     [Yosemite News]     [MIPS Linux]     [ARM Linux]     [Linux Security]     [Linux RAID]     [Linux ATA RAID]     [Linux IIO]     [Samba]     [Video 4 Linux]     [Device Mapper]

  Powered by Linux