Re: MUSB problem

[Date Prev][Date Next][Thread Prev][Thread Next][Date Index][Thread Index]

On 2012-04-25 06:19, Gary Thomas wrote:
I'm running 3.3.0 on an OMAP DM3730, with SMSC75xx connected
via the MUSB device. I get this error continually although
the device (and network channel) seem happy:
musb_ep_program 835: broken !rx_reinit, ep2 csr a200

What does it mean? How do I fix it (i.e. keep it from happening)?

Note: disabling DMA isn't really an option as the whole point of
the SMSC75xx is to get gigabit ethernet and I doubt that's possible
without DMA :-)

Thanks for any pointers/ideas


Actually, I was too hasty saying that this worked even with this
error.  I can ping out from my board, but any higher level of traffic,
e.g. SSH into the box, falls over :-(

The problems vanish when I disable MUSB DMA.

What gives?

--
------------------------------------------------------------
Gary Thomas                 |  Consulting for the
MLB Associates              |    Embedded world
------------------------------------------------------------
--
To unsubscribe from this list: send the line "unsubscribe linux-omap" in
the body of a message to majordomo@xxxxxxxxxxxxxxx
More majordomo info at  http://vger.kernel.org/majordomo-info.html


[Linux Arm (vger)]     [ARM Kernel]     [ARM MSM]     [Linux Tegra]     [Maemo Users]     [Linux USB Devel]     [Video for Linux]     [Linux Audio Users]     [Photo]     [Yosemite News]    [Yosemite Photos]    [Free Online Dating]     [Linux Kernel]     [Linux SCSI]     [XFree86]

  Powered by Linux