Re: ahci: sata hotplug doesn't work after suspend

[Date Prev][Date Next][Thread Prev][Thread Next][Date Index][Thread Index]


On 02/27/2012 02:05 AM, Lin Ming wrote:
Could you please try below patch?

And please also show the debug info.
dmesg |grep "DEBUG: port"

Hi Jiri,

Will you get a chance to test this patch?

Yes, yesterday I booted a kernel with that patch, today I resumed from suspend. It works fine.

[    3.544423] DEBUG: port 0, PORT_CMD=0x40006
[    3.544445] DEBUG: port 1, PORT_CMD=0x40006
[    3.544467] DEBUG: port 2, PORT_CMD=0x40006
[    3.544489] DEBUG: port 3, PORT_CMD=0x40006
[    3.544511] DEBUG: port 4, PORT_CMD=0x6
[    3.544532] DEBUG: port 5, PORT_CMD=0x6
[ 1724.132173] DEBUG: port 0, PORT_CMD=0x40006
[ 1724.132184] DEBUG: port 1, PORT_CMD=0x40006
[ 1724.132194] DEBUG: port 2, PORT_CMD=0x40006
[ 1724.132204] DEBUG: port 3, PORT_CMD=0x40006
[ 1724.132214] DEBUG: port 4, PORT_CMD=0x6
[ 1724.132222] DEBUG: port 5, PORT_CMD=0x6

thanks,
--
js
suse labs
--
To unsubscribe from this list: send the line "unsubscribe linux-ide" in
the body of a message to majordomo@xxxxxxxxxxxxxxx
More majordomo info at  http://vger.kernel.org/majordomo-info.html


[Linux Filesystems]     [Linux SCSI]     [Linux RAID]     [Git]     [Kernel Newbies]     [Linux Newbie]     [Share Photos]     [Security]     [Netfilter]     [Bugtraq]     [Photo]     [Yosemite]     [Yosemite News]     [MIPS Linux]     [ARM Linux]     [Linux Security]     [Samba]     [Video 4 Linux]     [Device Mapper]     [Linux Resources]

  Powered by Linux