Re: Toshiba M105-S3004 Modem

[Date Prev][Date Next][Thread Prev][Thread Next][Date Index][Thread Index]


Daniel

Your system seems properly setup for slmodemd support of
Audio device: Intel Corporation N10/ICH 7 Family High Definition Audio
Controller "
CLASS=0403
PCIDEV=8086:27d8
SUBSYS=1179:ff00
IRQ=42
HDA2=00:1b.0
SOFT=8086:27d8.HDA
HDAchipVendorID=11c1
CHIP=0x11c13026
IDENT=slmodemd
SLMODEMD_DEVICE=hw:0,6
Driver=snd-hda-intel

Run
$ sudo wvdialconf
which should output /etc/wvdial.conf

Use
$ sudo gedit /etc/wvdialconf
to edit in your personal info while deleting symbols ; < >
and adding a line:
Carrier check = no

Then try dialing out with
$ sudo wvdial

Send further question to the List

MarvS


On Mon, Aug 8, 2011 at 7:36 AM,  <garc2a01@xxxxxxxxxxxx> wrote:
> Hello,
>
> my name is Daniel and I am a student in Germany.
> I recently installed linux mint 11 on my laptop. At the moment I'm having
> trouble getting internet access with my laptop via cable. Wireless works,
> but I need to access the internet via cable in my dorm.
>
> From this website http://132.68.73.235/linmodems/index.html#scanModem I was
> able to use scanmodem and I have attached the modemdata file. Is it even
> possible that my problem is related to missing softmodem drivers?
> I have no extensive experience with linux and do not know how to compile
> drivers.
>
> Any guidance would be appreciated.
>
>


[Linux DVB]     [Asterisk]     [Photo]     [DCCP]     [Netdev]     [Xorg]     [Xfree86]     [Fedora Women]     [Linux USB]

Powered by Linux