[Date Prev][Date Next][Thread Prev][Thread Next][Date Index][Thread Index]

Re: [PATCH] Remove 9 second reboot delay on Lenovo T400/T500



On Wed, 14 Jul 2010, Matthew Garrett wrote:
> There's two possibilities here:
> 
> 1) Lenovo's firmware is broken and the 9-second delay is always going to 
> be there. In that case we should try to use the ACPI reboot vector 
> first.

Or maybe we should key into whatever OSI() the ACPI firmware asked, and try
first whatever shutdown path the highest version of Windows asked for by the
firmware would.

-- 
  "One disk to rule them all, One disk to find them. One disk to bring
  them all and in the darkness grind them. In the Land of Redmond
  where the shadows lie." -- The Silicon Valley Tarot
  Henrique Holschuh

------------------------------------------------------------------------------
This SF.net email is sponsored by Sprint
What will you do first with EVO, the first 4G phone?
Visit sprint.com/first -- http://p.sf.net/sfu/sprint-com-first
_______________________________________________
ibm-acpi-devel mailing list
ibm-acpi-devel@xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
https://lists.sourceforge.net/lists/listinfo/ibm-acpi-devel


[Site Home]     [Linux ACPI]     [Linux Kernel]     [Linux Laptop]     [Kernel Newbies]     [Share Photos]     [Security]     [Netfilter]     [Bugtraq]     [Photo]     [Yosemite Photos]     [Yosemite News]     [MIPS Linux]     [ARM Linux]     [Linux Security]     [Linux RAID]     [Samba]     [Video 4 Linux]     [Device Mapper]     [Linux Resources]


  Powered by Linux