[Date Prev][Date Next][Thread Prev][Thread Next][Date Index][Thread Index]
Google
  Web www.spinics.net

[ gaim-Support Requests-1225777 ] Gaim Hangs, but loads...



Support Requests item #1225777, was opened at 2005-06-22 13:00
Message generated for change (Comment added) made by sf-robot
You can respond by visiting: 
https://sourceforge.net/tracker/?func=detail&atid=200235&aid=1225777&group_id=235

Please note that this message will contain a full copy of the comment thread,
including the initial issue submission, for this request,
not just the latest update.
Category: win32
Group: None
>Status: Closed
Priority: 5
Private: No
Submitted By: mcb (sf-mcb)
Assigned to: Daniel Atallah (datallah)
Summary: Gaim Hangs, but loads...

Initial Comment:
Gaim is taking between 40-45 seconds to authenticate 
and logon.  Please note this is not a freeze or a crash.  
It has not done either.  It just takes an inordinate 
amount of time to load.  All the while the authenticating 
progress bar moves and never reports an error.  For this 
reason my problem seems dissimilar to the cygwin path 
crash phenom.  And as best as i can tell all cygwin is 
cleared from my computer.  

Any thoughts of what might be causing this?  Seems 
like i had seen one post referring to DNS issues.  We 
work in a workgroup LAN with no active directory or 
WINS server.  

Background - I am running the latest version of Gaim on 
XP Pro sp2, with the Jive Messenger server as the back 
end.  

Thanks for your help,

mcb

----------------------------------------------------------------------

>Comment By: SourceForge Robot (sf-robot)
Date: 2006-12-29 19:20

Message:
Logged In: YES 
user_id=1312539
Originator: NO

This Tracker item was closed automatically by the system. It was
previously set to a Pending status, and the original submitter
did not respond within 14 days (the time period specified by
the administrator of this Tracker).

----------------------------------------------------------------------

Comment By: Luke Schierer (lschiere)
Date: 2006-12-14 21:26

Message:
Logged In: YES 
user_id=28833
Originator: NO

This bug is fixed in the most recent version of Gaim.  If you are
not using the lastest version, please upgrade.  If you are using
the latest version, please indicate so and reopen this bug.

----------------------------------------------------------------------

You can respond by visiting: 
https://sourceforge.net/tracker/?func=detail&atid=200235&aid=1225777&group_id=235

-------------------------------------------------------------------------
Take Surveys. Earn Cash. Influence the Future of IT
Join SourceForge.net's Techsay panel and you'll get the chance to share your
opinions on IT & business topics through brief surveys - and earn cash
http://www.techsay.com/default.php?page=join.php&p=sourceforge&CID=DEVDEV
_______________________________________________
Gaim-support mailing list
Gaim-support@xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
https://lists.sourceforge.net/lists/listinfo/gaim-support

[Home]     [Kernel List]     [Red Hat Install]     [Red Hat Watch List]     [Red Hat Development]     [Red Hat 9 Bible]     [Red Hat 9 Mailing List]     [Gimp]     [Yosemite News]

Powered by Linux