Google
  Web www.spinics.net

Re: [389-users] Newly added users not showing up in DS

[Date Prev][Date Next][Thread Prev][Thread Next][Date Index][Thread Index]


On 01/18/2011 08:57 AM, harry.devine@xxxxxxx wrote:

I am trying to add a few new users to my directory server,

but after I add them, they don't show up under the Directory tab.  I've pressed "Refresh All" a few times, and they don't show up.  If I try to add them again (in case it didn't "take" the first time), I get an error saying that the user already exists.
So they are there, the console is just not showing them
I looked at the logs but didn't see any errors,
There might not be any "errors", but if you post the access log we could see what searches the
and restarting both the dirsrv and dirsrv-admin services didn't help.
does restarting the console help?

Any ideas?  My 389-ds is version 1.2.1 and 389-ds-base is 1.2.7.5.
Thanks!
Harry

Harry Devine
Common ARTS Software Development
AJT-144
(609)485-4218
Harry.Devine@xxxxxxx
-- 389 users mailing list 389-users@xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx https://admin.fedoraproject.org/mailman/listinfo/389-users

--
389 users mailing list
389-users@xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
https://admin.fedoraproject.org/mailman/listinfo/389-users

[Fedora Directory Devel]     [Fedora Announce]     [Fedora Legacy Announce]     [Home]     [Fedora Tools]     [Kernel]     [Fedora Legacy]     [Share Photos]     [Fedora Desktop]     [PAM]     [Red Hat Watch]     [Red Hat Development]     [Red Hat 9 Bible]     [Red Hat 9]     [Big List of Linux Books]     [Gimp]     [Yosemite News]

Add to Google