Google
  Web www.spinics.net

Re: [389-users] Bug related to file descriptors

[Date Prev][Date Next][Thread Prev][Thread Next][Date Index][Thread Index]


Correction: version is 1.2.7.5-1.el5 (looked at the wrong package!)

- Todd


On 1/10/11 12:24 PM, "Todd Hendricks" <thendricks@xxxxxxxxxxx> wrote:

> I too am experiencing the same issue (389-ds 1.2.1-1.el5):
> 
> [10/Jan/2011:12:04:26 -0600] conn=187 fd=69 slot=69 connection from
> 172.16.13.21 to 172.16.16.23
> [10/Jan/2011:12:04:26 -0600] conn=187 op=-1 fd=69 closed - T2
> [10/Jan/2011:12:04:26 -0600] conn=188 fd=69 slot=69 connection from
> 172.16.13.21 to 172.16.16.23
> [10/Jan/2011:12:04:26 -0600] conn=188 op=-1 fd=69 closed - T2
> [10/Jan/2011:12:04:26 -0600] conn=189 fd=69 slot=69 connection from
> 172.16.13.21 to 172.16.16.23
> [10/Jan/2011:12:04:26 -0600] conn=189 op=-1 fd=69 closed - T2
> [10/Jan/2011:12:04:27 -0600] conn=190 fd=69 slot=69 connection from
> 172.16.13.22 to 172.16.16.23
> [10/Jan/2011:12:04:27 -0600] conn=190 op=-1 fd=69 closed - T2
> [10/Jan/2011:12:04:27 -0600] conn=191 fd=69 slot=69 connection from
> 172.16.9.31 to 172.16.16.23
> [10/Jan/2011:12:04:27 -0600] conn=191 op=-1 fd=69 closed - T2
> [10/Jan/2011:12:04:30 -0600] conn=192 fd=69 slot=69 connection from
> 172.16.16.254 to 172.16.16.23
> [10/Jan/2011:12:04:30 -0600] conn=192 op=-1 fd=69 closed - T2
> [10/Jan/2011:12:04:31 -0600] conn=193 fd=69 slot=69 connection from
> 172.16.4.21 to 172.16.16.23
> [10/Jan/2011:12:04:31 -0600] conn=193 op=-1 fd=69 closed - T2
> 
> I'll happily contribute to the bug report as well when it is filed.  Thanks!
> 
> - Todd
> 
> 
> On 1/10/11 12:16 PM, "Rich Megginson" <rmeggins@xxxxxxxxxx> wrote:
> 
>> On 01/10/2011 09:49 AM, Jazcek Braden wrote:
>>> I am having an issue with running 398 server on fedora core 14 using
>>> the default packages (389 1.2.7.5-1).
>>> 
>>> What is happening is that every once and a while a client gets
>>> disconnected with a T2 error, after that happens no new connections
>>> can be made to the server until the server is restart, all existing
>>> connections continue to work as expected.  Reading only the access log
>>> messages it looks like it might have something to do with the fd
>>> handle.  I only say this because once the first disconnect occurs, the
>>> conn number is incremented by the fd number isn't and any connection
>>> that tries to use the fd increment has an error.  I was wondering if
>>> any body can suggest the logging options on how to diagnose this
>>> better or if this is a known bug in this version of 389 server.  Below
>>> is an exceprt from the access logs.
>>> [06/Jan/2011:21:29:11 -0700] conn=473 op=-1 fd=81 closed - T2
>>> [06/Jan/2011:21:38:36 -0700] conn=490 fd=81 slot=81 connection from
>>> 10.128.0.142
>>>   to 10.128.0.129
>>> [06/Jan/2011:21:38:37 -0700] conn=490 op=-1 fd=81 closed - T2
>>> [06/Jan/2011:21:38:38 -0700] conn=491 fd=81 slot=81 connection from
>>> 10.128.0.142
>>>   to 10.128.0.129
>>> [06/Jan/2011:21:38:38 -0700] conn=491 op=-1 fd=81 closed - T2
>>> ...repeats until server is restarted...
>> Thanks.  Please file a bug.
>> --
>> 389 users mailing list
>> 389-users@xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
>> https://admin.fedoraproject.org/mailman/listinfo/389-users
> 
> --
> 389 users mailing list
> 389-users@xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
> https://admin.fedoraproject.org/mailman/listinfo/389-users

--
389 users mailing list
389-users@xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
https://admin.fedoraproject.org/mailman/listinfo/389-users


[Fedora Directory Devel]     [Fedora Announce]     [Fedora Legacy Announce]     [Home]     [Fedora Tools]     [Kernel]     [Fedora Legacy]     [Share Photos]     [Fedora Desktop]     [PAM]     [Red Hat Watch]     [Red Hat Development]     [Red Hat 9 Bible]     [Red Hat 9]     [Big List of Linux Books]     [Gimp]     [Yosemite News]

Add to Google