Google
  Web www.spinics.net

Re: [389-users] slapd not responding

[Date Prev][Date Next][Thread Prev][Thread Next][Date Index][Thread Index]


On 11/22/2010 03:00 PM, Reinhard Nappert wrote:
Should I open a bug for it?
Sure, but unless you can reproduce it with the latest code (1.2.6 or 1.2.7), it's going to be very difficult for us to fix it.
 
-Reinhard


From: 389-users-bounces@xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx [mailto:389-users-bounces@xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx] On Behalf Of Rich Megginson
Sent: Monday, November 22, 2010 4:49 PM
To: 389-users@xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
Subject: Re: [389-users] slapd not responding

On 11/22/2010 09:38 AM, Reinhard Nappert wrote:
Hi,
 
I have a 389 DS 1.1.2 server in Multi-Master mode. It happens that the server stops responding in some circumstances. When the server was in that state, I did a kill -11 on the pid in order to generate a coredump.
 
I got the following out of the core, by using gdb.
 
Any idea, what is going on on the server side. BTW, the server does not log anything during this time in either access nor errors.
Looks like the server is deadlocked in the access logging code.  I suppose you could try disabling access logging.
 
Thanks,
-Reinhard
-- 389 users mailing list 389-users@xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx https://admin.fedoraproject.org/mailman/listinfo/389-users

-- 389 users mailing list 389-users@xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx https://admin.fedoraproject.org/mailman/listinfo/389-users

--
389 users mailing list
389-users@xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
https://admin.fedoraproject.org/mailman/listinfo/389-users

[Fedora Directory Devel]     [Fedora Announce]     [Fedora Legacy Announce]     [Home]     [Fedora Tools]     [Kernel]     [Fedora Legacy]     [Share Photos]     [Fedora Desktop]     [PAM]     [Red Hat Watch]     [Red Hat Development]     [Red Hat 9 Bible]     [Red Hat 9]     [Big List of Linux Books]     [Gimp]     [Yosemite News]

Add to Google