[Date Prev][Date Next][Thread Prev][Thread Next][Date Index][Thread Index]
Google
  Web www.spinics.net

Re: Niagara CIS/ 1280 won't reset



William,

Thanks for sharing your knowledge. I've gotten a good nozzle check this
morning and seem to be printing well. I'm having a hard time not keeping my
fingers crossed however...wondering what's next?

Jim


on 6/1/02 5:36 PM, Garcia, William at WPG1@pge.com wrote:

>> After a chip swap, the ink-out light went off! Nozzle checks were not too
>> good and after 4 cleaning cycles there are still some gaps. I have heard
>> that letting it sit helps and I have to go play music at a wedding anyways
>> so I will check it again when I return.
> 
>> This all makes me a little nervous. Any advice is much appreciated.
> 
>> Not-quite-so Exasoeratingly Yours,
>> Jim Germond
> 
> Jim,
> 
> If it's any consolation, I had the very same problem with my 870 and Niagara
> unit.  And the same remedy -- swapped the chips and lights went out.  With
> my 1280, re-seating the carts got the lights to go out.  Yeah, your on
> target about letting it sit overnight -- should have good nozzle checks
> after an overnight rest.  If not, do a SINGLE clean cycle and let it sit for
> a few more hours or overnight.  Good luck.
> 
> William Garcia
> -
> Turn off HTML mail features. Keep quoted material short. Use accurate
> subject lines. http://www.leben.com/lists for list instructions.

-
Turn off HTML mail features. Keep quoted material short. Use accurate
subject lines. http://www.leben.com/lists for list instructions.


[Photo]     [Yosemite News]    [Yosemite Photos]    [Scanner]     [Gimp]     [Gimp] Users

Powered by Linux