Re: Fw: strange UART behaviour while running ecos

[Date Prev][Date Next][Thread Prev][Thread Next][Date Index][Thread Index]




> And there I go forgetting to include the list...
 
never mind it happens. but yeah i was so busy trying to fix the problem couldn't find time to check anything else and now it's my pleasure to announce that I got it working.
 
>> Yes, I see a LEON hal, but no mention of LEON3. Sounds like you are
>> working from a very old port from some manufacturer that did not
>> contribute the port back. Hence, it has been unmaintained.Perhaps you
>> would be interested in updating it and contributing it. Mind you, I
>> have no idea what level of effort that would entail from your starting
>> place.

yea may be you are right since that port is not part of ecos latest release. And just to share how I solved it: I chose a different baud rate. So, I believe the strange behaviour had to do with physical media. Since the serial cable and PC work for quite a range of baud rates, so I believe it had to do with LEON3 processor support somehow. If someone could share more on the baud rates LEON3 supports I would appreciate.
 
Thanks and Regards, 
Tayyaba Azeem


----- Original Message -----
> From: Michael Bergandi <mbergandi@xxxxxxxxx>
> To: tayyaba azeem <u04175@xxxxxxxxx>
> Cc: eCos Discuss List <ecos-discuss@xxxxxxxxxxxxxxxxxxx>
> Sent: Tuesday, March 20, 2012 5:59 PM
> Subject: Re:  Fw: strange UART behaviour while running ecos
> 
> And there I go forgetting to include the list...
> 
>> Tayyaba,
>> 
>>> Thanks Mike but I solved it thank God. It's working now.
>> 
>> Glad you got it working. Please make sure to reply all or copy the
>> list so that others will know you solved your problem, so you don't
>> waste someones time trying to help you.
>> 
>>> Does eCos 3.0 support LEON3 may be I don't remember correctly so 
> I'll check again. It does support Leon though.
>> 
>> Yes, I see a LEON hal, but no mention of LEON3. Sounds like you are
>> working from a very old port from some manufacturer that did not
>> contribute the port back. Hence, it has been unmaintained. Perhaps you
>> would be interested in updating it and contributing it. Mind you, I
>> have no idea what level of effort that would entail from your starting
>> place.
>> 
>> Carry on. Wishing you well on your development.
>> 
>> Mike
>> 
>> 
>> 
>> --
>> Mike
> 
> 
> 
> -- 
> Mike
>

-- 
Before posting, please read the FAQ: http://ecos.sourceware.org/fom/ecos
and search the list archive: http://ecos.sourceware.org/ml/ecos-discuss




[Linux Embedded]     [U-Boot V2]     [Linux Kernel]     [Linux MIPS]     [Linux ARM]     [Linux for the Blind]     [Linux Resources]     [Photo]     [Yosemite]     [ISDN Cause Codes]     [ECOS Home]

Add to Google Powered by Linux