Re: eCos 3.0 and TS2750

[Date Prev][Date Next][Thread Prev][Thread Next][Date Index][Thread Index]




JJ

gmail wrote:

> On 8/1/2011 3:58 PM, Gary Thomas wrote:
>> On 2011-08-01 16:36, gmail wrote:

[ snip ]

>>> I've got cygwin on an XP box and have installed eCos 3.0, but cannot
>>> find any package for the TS7250 or the ARM9-EP9302 processor.
>>>
>>> The s/w that came with the board appears to have the redboot source
>>> but I think it is a eCos 2.x version.
>>>
>>> Is there an existing package for this board or is there a way to
>>> 'import' it from the 2.x source?
>>>
>>> Thanks for any pointers in getting going in the right direction!
>>
>> This board is not part of the public tree.
>> You should be able to get the original sources from Technologic Systems
>>
> I believe the source for the redboot is on the CD supplied from
> Technologic Systems, but I believe that it is for eCos 2.x tree.
> 
> Can I just copy that over to the eCos 3.0 tree that I've installed or
> does it need to be 'Imported' via the config tool?

As a starting point, you should be able to copy the directories
containing the additional eCos HAL and driver packages from your TS7250
repository to an eCos 3.0 or eCos CVS repository and then copy the
relevant "package" and "target" declarations from the ecos.db file in
the root of your TS7250 repository to the eCos 3.0 or eCos CVS ecos.db file.

Note that there is also a patch providing full eCos support (not just
RedBoot) for a number of EP93xx parts:

  http://bugs.ecos.sourceware.org/show_bug.cgi?id=1000739

John Dallaway
eCos maintainer
http://www.dallaway.org.uk/john

-- 
Before posting, please read the FAQ: http://ecos.sourceware.org/fom/ecos
and search the list archive: http://ecos.sourceware.org/ml/ecos-discuss



[Linux Embedded]     [U-Boot V2]     [Linux Kernel]     [Linux MIPS]     [Linux ARM]     [Linux for the Blind]     [Linux Resources]     [Photo]     [Yosemite]     [ISDN Cause Codes]     [ECOS Home]

Add to Google Powered by Linux