mod_disk_cache and php

[Date Prev][Date Next][Thread Prev][Thread Next][Date Index][Thread Index]




httpd 2.2.22

I have the frontend set up to serve static content and to be a reverse proxy to the backend to handle php requests. The front end is set with mod_disk_cache as well. With the proper header, it caches php files just fine. The problem is that it saves it with a question mark at the end (?). For example in the debug logs I see the saving of test.php as test.php?. So when I request the page again, it doesn't retrieve the cache. If I make the request as http://www.example.com/test.php? it works fine. Of course if I do this in IE directly, it removes the ? from it, so I use Fiddler2 and send the request through it to ensure it sends. And the logs indicate that it pulls it from cache. Using something like test.php?a=1 also works just fine. It doesn't append the question mark when saving it, and it recalls the cache just fine.

CacheRoot /home/httpd/example.com/disk_cache/
CacheEnable disk /
CacheDirLevels 5
CacheDirLength 3
ProxyPassReverse / http://127.0.0.1:8080/
ProxyPassMatch ^/(.*\.php)$ http://127.0.0.1:8080/$1

Any ideas why this would occur?

Thanks,
Will

----------------------------------------------------------------
This message was sent using IMP, the Internet Messaging Program.



---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe@xxxxxxxxxxxxxxxx
For additional commands, e-mail: users-help@xxxxxxxxxxxxxxxx



[Linux ACPI]     [Linux Kernel]     [Linux Laptop]     [Kernel Newbies]     [Share Photos]     [Security]     [Netfilter]     [Bugtraq]     [Squid]     [Photo]     [Yosemite Photos]     [Yosemite News]     [MIPS Linux]     [ARM Linux]     [Linux Security]     [Linux RAID]     [Samba]     [Video 4 Linux]     [Device Mapper]     [Linux Resources]


Add to Google Powered by Linux