Re: CONFIG_SND_HDA_INTEL regression on 2.6.37-rc3 - no audio

[Date Prev][Date Next][Thread Prev][Thread Next][Date Index][Thread Index]


At Tue, 30 Nov 2010 13:31:46 -0800,
Luis R. Rodriguez wrote:
> 
> I just booted 2.6.37-rc3 and noticed my sound with
> CONFIG_SND_HDA_INTEL stopped working, I get no audio at all. Is this a
> known regression? I can bisect if not.

I haven't heard of such a regression, so far.  Which kernel did work?
2.6.37-rc2 worked?  After rc2, there aren't so many commits for
HD-audio, so if it's a regression, it's likely in another deeper
part, I guess.


thanks,

Takashi

> 
> $ lsmod| grep snd
> snd_hda_codec_analog    79955  1
> snd_hda_intel          25446  3
> snd_hda_codec         101539  2 snd_hda_codec_analog,snd_hda_intel
> snd_hwdep               6546  1 snd_hda_codec
> snd_pcm                88139  3 snd_hda_intel,snd_hda_codec
> snd_seq_midi            5900  0
> snd_rawmidi            21916  1 snd_seq_midi
> snd_seq_midi_event      7291  1 snd_seq_midi
> snd_seq                56979  2 snd_seq_midi,snd_seq_midi_event
> snd_timer              23148  2 snd_pcm,snd_seq
> snd_seq_device          6912  3 snd_seq_midi,snd_rawmidi,snd_seq
> snd                    63192  15
> snd_hda_codec_analog,snd_hda_intel,snd_hda_codec,snd_hwdep,snd_pcm,thinkpad_acpi,snd_rawmidi,snd_seq,snd_timer,snd_seq_device
> soundcore               1240  1 snd
> snd_page_alloc          8716  2 snd_hda_intel,snd_pcm
> 
>   Luis
> 
_______________________________________________
Alsa-devel mailing list
Alsa-devel@xxxxxxxxxxxxxxxx
http://mailman.alsa-project.org/mailman/listinfo/alsa-devel


[ALSA User]     [Linux Audio Users]     [Kernel Archive]     [Asterisk PBX]     [Photo Sharing]     [Linux Sound]     [Video 4 Linux]     [Gimp]     [Yosemite News]

Add to Google Powered by Linux