Re: Suspicion regarding the kmail "Retrieving Folder Contents - Please wait ..." problem

[Date Prev][Date Next][Thread Prev][Thread Next][Date Index][Thread Index]


On Tuesday, January 10, 2012 11:26:08 am Rick Sewill wrote:
> I have a suspicion regarding the kmail "Retrieving Folder Contents - Please
> wait ..." problem.
> 
> I went to the "Forwarding and POP/IMAP" Setting in gmail.com,
> found the "When I mark a message in IMAP as deleted:" setting,
> and changed the setting
> from "Auto-Expunge on - Immediately update the server. (default)"
> to "Auto-Expunge off - Wait for the client to update the server."

Interesting... I will give it a try. So far my remedy has always been 
"akonadictl restart".

AC
_______________________________________________
kde mailing list
kde@xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
https://admin.fedoraproject.org/mailman/listinfo/kde
New to KDE4? - get help from http://userbase.kde.org



[Older Fedora Users Mail]     [Fedora Advisory Board]     [Fedora Security]     [Fedora Maintainers]     [Fedora Devel Java]     [Fedora Legacy]     [Fedora Desktop]     [ATA RAID]     [Fedora Marketing]     [Fedora Mentors]     [Fedora Package Announce]     [Fedora Package Review]     [Fedora Music]     [Fedora Packaging]     [Centos]     [Fedora SELinux]     [Fedora Triage]     [Deep Creek Hot Springs]     [Coolkey]     [Yum Users]     [Tux]     [Big List of Linux Books]     [Yosemite News]     [Yosemite Photos]     [Linux Apps]     [KDE Users]     [Fedora Tools]     [Fedora Art]     [Fedora Docs]     [Asterisk PBX]

Powered by Linux