Re: jack stops making sound after a while

[Date Prev][Date Next][Thread Prev][Thread Next][Date Index][Thread Index]



On 16.08.2012 12:08, Stefan Thomas wrote:
> Dear community,
> I use the Saffire 6-USB soundcard, which works generally well on my
> Ubuntu 12.04-machine.
> But I have a problem, when I use qjackctl in connection with csound.
> First everything works well, I can connect csound's output to jack
> system's input but after a while (although jack shows, that the
> connection is already active) I cannot hear any sound produced by csound.
> The message box of qjackctl shows at the end:
> 
>     Thu Aug 16 11:43:12 2012: [1m [31mERROR: ALSA: prepare error for
>     playback on "hw:1,0" (Broken pipe) [0m
> 
>     Thu Aug 16 11:43:12 2012: [1m [31mERROR:
>     JackAudioDriver::ProcessAsync: read error, stopping... [0m

Anything in the kernel log that might of interest? If in doubt, send the
entire output of "dmesg" and "lsusb -v", please.


Daniel


------------------------------------------------------------------------------
Live Security Virtual Conference
Exclusive live event will cover all the ways today's security and 
threat landscape has changed and how IT managers can respond. Discussions 
will include endpoint security, mobile security and the latest in malware 
threats. http://www.accelacomm.com/jaw/sfrnl04242012/114/50122263/
_______________________________________________
Alsa-user mailing list
Alsa-user@xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
https://lists.sourceforge.net/lists/listinfo/alsa-user


[ALSA Devel]     [Linux Audio Users]     [Fedora Users]     [Fedora Desktop]     [Free Dating Site]     [Fedora SELinux]     [Big List of Linux Books]     [Yosemite News]     [Yosemite Photos]     [KDE Users]     [Fedora Tools]

Powered by Linux