Re: Problems w/mia sound (again); after Debian Squeeze "upgrade"

[Date Prev][Date Next][Thread Prev][Thread Next][Date Index][Thread Index]



On Thu, 10 Mar 2011 23:20:19 -0500
"Henry W. Peters" <hwpeters@xxxxxxxxxxxx> wrote:

> On 03/10/2011 06:09 PM, Giuliano Pochini wrote:
> >
> > The bug I told you was about volume control. This is a completely different
> > thing. And this is strange because the listed hw params are fine. Did the
> > kernel write anything interesting in the logs ?  Try "dmesg" right after
> > the failed aplay.
> >
> Hard to say if this is the whole of the output, as the 'dmesg' part was 
> cut off of it (i.e., at the top) by the terminal. But in any case, this 
> is what I got after doing the 'aplay' as you suggested.
> 
> [  770.072069] ata4: SATA link up 1.5 Gbps (SStatus 113 SControl 300)
> [  770.128291] ata4.00: configured for UDMA/100
> [...]

Nope, messages about your SATA controller are not useful in the case :(

Anyone else on the list has any ideas ?


-- 
Giuliano.

------------------------------------------------------------------------------
Colocation vs. Managed Hosting
A question and answer guide to determining the best fit
for your organization - today and in the future.
http://p.sf.net/sfu/internap-sfd2d
_______________________________________________
Alsa-user mailing list
Alsa-user@xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
https://lists.sourceforge.net/lists/listinfo/alsa-user


[ALSA Devel]     [Linux Audio Users]     [Fedora Users]     [Fedora Desktop]     [Free Dating Site]     [Fedora SELinux]     [Big List of Linux Books]     [Yosemite News]     [Yosemite Photos]     [KDE Users]     [Fedora Tools]

Powered by Linux